Commodore Asus Eee Keyboard Benzeri Bir Ürün Geliştiriyor
Bu hafta internete düşen en ilginç haberlerden biri de yılların eskitemediği Commodore firmasının, Asus Eee Keyboard klonu bir ürün geliştirmesiydi. Commodore’un, The Invictus diye isimlendirdiği bu ürün, özellikleri ve dizaynı ile tıpkı Asus Eee Keyboarda benziyor.
Intel’in Atom işlemcisini bünyesinde barındıran The Invictus ayrıca Nvidia’nın Ion yongasını ile gücüne güç katıyor. Gelen bilgilere göre, The Invictus 5.5 saate kadar pil ömrü sunabilecekmiş. The Invictus’un, diğer bir güzel özelliği ise, son ayların popüler özelliği kablosuz görüntü aktarma teknolojisini desteklemesi. The Invicitus’da kablosuz HDMI çıkışı bulunması bekleniyor.
The Invictus’un bilinen özellikleri şimdilik bu kadar ama söylentiye göre, Amiga ve Commodore emülatörü de bu klavye ile beraber gelecekmiş. Çıkış tarihi ve fiyat bilgisi ise henüz belli değil.
Commodore oyunlarını oynayabilmek için böyle bir klavye alır mıydınız?
saçma bir ürün klvye kullanırken ekranın kullanılamayacağı için ne kadar verimli olur ?