Codemaster Yeni Oyunlarını Duyurdu
Codemaster Dirt 3’ün geliştirildiğini duyurdu. Race Driver ve Operation Flashpoint oyunlarının devamı da yolda.
Arada bir çürük elmalar (Fuel) çıksa da Codemaster, tartışmasız en iyi araba yarışı oyunu geliştiren oyun stüdyolarından biridir. Gerek Race Driver serisi olsun, gerek Dirt 2 serisi olsun Codemaster, piyasaya sürdüğü her yarış oyunu ile araba yarışlarında çıtayı biraz daha yukarı taşımış; bize kaliteli ve eğlenceli yarış oyunları hazırlamıştır.
Ee haliyle araba yarışlarında bu kadar usta bir firmadan gelen her yeni haber de yarış oyunu severleri heyecanlandırmaya yetiyor. İşte size Codemaster’dan yeni haberler.
Codemaster başkanı Gavin Cheshire, develop.online.net ile yaptığı röportajda Dirt 3 ve yeni bir Race Driver oyunu geliştirildiğinin müjdesini vermiş. Ayrıca röportajdan öğrendiğmize göre Codemaster, Operation Flashpoint için de bir devam oyunu geliştiriyor.
Cheshire, üç oyunun da gelişim sürecinde ilerleme kaydettiklerini ama oyunların final sürümüne erişmesi için biraz daha zamana ihtiyaçları olduğunu söylemiş.
Codemaster’ın F1 2010 adlı yeni bir Formula ve Bodycount adlı bir FPS oyunu üzerinde de çalıştığını hatırlatalım.
Alice’deki Cheshire kedisiyle bir akrabalığı var mı acaba? :p Yeni birer Race Driver ve Operation Flashpoint oyununa hayır demem. Dirt 3’ten ise ufak birkaç detay Haziran ayında açıklanmıştı. Şu ufak haberi de linkleyeyim: http://oyun.thgtr.com/haber/oyun/codemasters-colin-mcrae-dirt-3-bomba-gibi-geliyor
Operatıon Flashpoınt gercekten kayda deger bır oyundu, umarım cok gecıkmeden ıkıncısı gelır..
CODEMASTERS!!!
Formula 1’i heyecanla bekliyorum. Gerçekçi bir yarış oyunu oynamayalı uzun zaman oldu.