Basın Bülteni: A-DATA Ödüle Doymuyor

Yıldız Bilişim Grubu Şirketleri’nden MersaSistem’in distribütörlüğünü yaptığı A-Data, uluslararası Reddot Tasarım Ödülleri’nde üç dalda büyük ödülün sahibi oldu. A-Data, 49 ülkeden 1400 firma tarafından Reddot’a gönderilen 3231 ürün arasında gerçekleşen yarışma sonucunda ödüllendirildi. A-Data bu performansıyla, Reddot’ta dört yıldır arka arkaya ödül kazanma rekorunu da kırmış oldu.

Dünyanın ikinci büyük bellek üretici olan A-Data şirketinin ana üretim hattı bellek modülleri, USB flaş bellekler, bellek kartları ve veri depolama ürünlerinden oluşuyor. A-Data uluslararası tasarım endüstrisinin en önemlilerinden biri olan Reddot’ta T806 USB Flash Sürücü ve Harici Taşınabilir Sabit Disk CH91 ile Tasarım Ödülü, S805 Modeli ile de Mansiyon Ödülü aldı.

T806 Flash Sürücü daha önce de 2009 IF Ürün Tasarım Ödülü’ne değer bulunmuştu. A-Data arka arkaya ödüller kazanarak, ürünlerinin kalitesi ve tasarım güzelliğini en iyi şekilde tescillemiş oldu. Bu ödüller, A-Data’nın uluslararası düzeydeki yüksek tasarım kapasitesini de gösteriyor.

Ödül kazanan bu tasarımların hepsi pratik fonksiyonellikleriyle özgün ve benzersiz olma özellikleriyle Reddot kuruluşunun titiz ve sıkı değerlendirmesinden başarı ile geçti.

A-Data T806

A-Data S805